Vi förvaltar fastigheter.


Idén om A.R.C. startade 2020 när vi, grundarna sammanstrålade genom olika tillfälligheter. Tillsammans ville vi bli bäst i branschen på att förvalta och utveckla fastigheter.


Med våra olika bakgrunder ville vi starta ett företag med höga ambitioner och utveckling och dynamik i fokus.


Namnet A.R.C. (Awesome Real estate Champions) kommer från en sen tillställning där vi till slut enades om att vi skulle ha ett namn som skulle påminna om vår ambition men även att det är viktigt att ha roligt och få vara passionerad i sitt arbete.


Vi är övertygade om att dessa värderingar kan skapa de bästa förutsättningarna för långsiktiga partnerskap med både våra kunder och medarbetare.

Hur arbetar vi hållbart?

Tre fokusområden hjälper oss att styra vår verksamhet hållbart framåt. 

Hållbarhet är för oss en del av vardagen då ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet är integrerat i verksamhetsmålen. Det är centralt för hur vi väljer att styra vår verksamet och på så sätt inget arbete som ligger vid sidan av den "vanliga" verksamheten. 


För oss innebär hållbarhet att A.R.C. rent ekonomiskt ska ha en stabil och långsiktig inriktning för hur vi väljer att ta beslut gällande vår ekonomi.


Det innebär också att våra medarbetare ska hålla i längden, dvs kunna arbeta hos oss enligt en individuell plan som ger en balans mellan arbetsliv och fritid och ger möjligheter till att utvecklas. 


Dessutom innebär det som kanske är det mest självklara för dom flesta. Att vi uttnyttjar våra resurser i form av energier, material och medarbetare på ett så optimalt sätt vi kan.

Vi vill stötta ungdomar i föreningslivet

Vi brinner för framtiden! Våra barn och ungdomar ska alla få lika möjligheter att delta i olika sammanhang och få chansen att engagera sig i något dom brinner för.

Vi har alla gått och sålt binglotter i vår ungdom och vet att det är viktigt att stödja föreningslivet. Nu hoppas vi få chansen att få vara med och stödja Sveriges föreningsliv. Det ser vi som ett privilegium. 


Hör gärna av er med en beskrivning på vilket sätt vi kan vara med och stöjda just din förening eller projekt.


Vd, David Hjertqvist