A.R.C Fastighetspartner

Om oss

A.R.C. startade 2020. Tillsammans vill vi bli bÀst i branschen pÄ att förvalta och utveckla fastigheter.

VĂ„r historia

A.R.C Fastighetspartner startades 2020 för att vara en problemlösare, nÀra tillhands för dig som fastighetsÀgare oavsett om det gÀller hyresaviseringar, ombyggnadsprojekt eller fastighetstekniska frÄgor.

Vi vill vara en lÄngsiktig arbetsgivare som tillsammans med medarbetarna aktivt deltar i att skapa positiva arbetsplatser med erfarenhetsutbyten och en gemenskap.

Vi har höga ambitioner och vill bli bÀst i branschen men vÀrderar samtidigt att ha roligt och vara passionerade i vÄrt arbete.

247+

PÄgÄende uppdrag

VÄr förhoppning Àr att skapa förutsÀttningar för att fler kundrelationer ska vara möjliga.

83+

Erfarna medarbetare

Vi blir fler och fler medarbetare sÄ hÄll gÀrna utkik pÄ vÄr karriÀrsajt efter lediga tjÀnster.

Teknisk förvaltning / Projektledning
35%
Fastighetsservice, LokalvÄrd & drift
49%
Fastighetsekonomi & Administration
16%

Se vÄr företagspresentation

FOKUS PÅ HĂ„llbarhet och LÅNGSIKTIGHET

CO2 neutrala till 2025

HĂ„llbarhet Ă€r för oss en del av vardagen dĂ„ ekonomisk, social och ekologisk hĂ„llbarhet Ă€r integrerat i verksamhetsmĂ„len. Det Ă€r centralt för hur vi vĂ€ljer att styra vĂ„r verksamhet och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt inget arbete som ligger vid sidan av den ”vanliga” verksamheten. 

För oss innebÀr Àven hÄllbarhet att A.R.C. ekonomiskt sÀtt kan erbjuda en stabil och lÄngsiktig arbetsplats för vÄra medarbetare samt lÄngsiktiga relationer med vÄra kunder och leverantörer.

Det innebĂ€r ocksĂ„ att vĂ„ra medarbetare ska hĂ„lla i lĂ€ngden, dvs kunna arbeta hos oss enligt en individuell plan som ger en balans mellan arbetsliv och fritid och ger möjligheter till att utvecklas.  Dessutom innebĂ€r det som kanske Ă€r det mest sjĂ€lvklara för dom flesta, att vi utnyttjar vĂ„ra resurser i form av energi, material och medarbetare pĂ„ ett sĂ„ optimalt sĂ€tt vi bara kan.

FRAMTIDEN

Vi vill stötta ungdomar i föreningslivet

Vi brinner för framtiden! VÄra barn och ungdomar ska alla fÄ lika möjligheter att delta i olika sammanhang och fÄ chansen att engagera sig i nÄgot dom brinner för.

Vi har alla gĂ„tt och sĂ„lt bingolotter i vĂ„r ungdom och vet att det Ă€r viktigt att stödja föreningslivet. Nu hoppas vi fĂ„ chansen att fĂ„ vara med och stödja Sveriges föreningsliv. Det ser vi som ett privilegium. 

Hör gÀrna av er med en beskrivning pÄ vilket sÀtt vi kan vara med och stödja just din förening eller projekt.