Fastighetstekniker Helsingborg

ARC Fastighetspartner söker nu en till Fastighetstekniker som vill vara med och utveckla både sig själv och bolaget på en häftig resa inom fastighetsförvaltning. Vi är idag över 50 anställda runt om i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Växjö med en stor bas i södra Sverige. Som bolag har vi ett tydligt fokus på att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetare utvecklas.

Som fastighetstekniker hos oss är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Tjänsten utgår ifrån Helsingborg men med nära relation till vårt kontor i Malmö.

A.R.C startade år 2020 och har sedan dess växt fort runt om i landet. Nybyggarandan är fortfarande stark när vi nu går in på vårt fjärde år som företag. Grundarna och många utav de anställda har dock mycket längre erfarenhet av branschen. Vi siktar på att alltid ha kul på jobbet! Samtidigt är A.R.C Fastighetspartner är en seriös arbetsgivare som har kollektivavtal med branschens parter. Vi tror stenhårt på att bygga något tillsammans.

Vad ska du göra?

Som fastighetstekniker hos oss kommer du arbeta med både kommersiella- och bostadsfastigheter och kommer ha ett huvudsakligt ansvar för drift och underhåll i dina fastigheter. Du förväntas kvalitetssäkra att vår kund får leverans enligt avtal. Arbetsuppgifterna är bland annat sådant som reparationer, energieffektivisering, driftoptimering, tillsyn och skötsel.

Vem är du?

Då arbetet innehåller mycket kundkontakter söker vi dig som sätter kunden i centrum. Därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Dessutom ska du ha förmåga att agera professionellt, kundorienterat och ha lätt för att skapa en öppen och förtroendefull dialog.

Vidare är du självgående och behärskar de tekniska/yrkesmässiga aspekterna av arbetet. Därför ser vi det som meriterande om du har arbetat som fastighetstekniker innan. Närheten till kund viktig. Därför ser vi gärna att du bor i, eller i närheten utav, Helsingborg.

Det är mycket meriterande om du har el-behörighet ABL.

Villkor

Provanställning 6 månader.

Heltid.

Friskvårdsbidrag.

Lön:

Enligt Kollektivavtal.

Arbetsplats:

ARC Fastighetspartner i Helsingborg

Ansök:

Din ansökan skickar du till hr@arcfast.se märk din ansökan med ”Fastighetstekniker SYD.” Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!