A.R.C FASTIGHETSPARTNER

Drift & Fastighetsskötsel Älmhult

David Hjertqvist heter jag och är ansvarig Förvaltare i Älmhult och Osby. Vi har uppdrag inom Förvaltning, drift, fastighetsskötsel och uthyrning av vakanta lokaler och lägenheter och har idag 20 fastigheter som vi sköter om . Tillsammans arbetar vi för att kunna utföra ett gott arbete med hög servicenivå. Välkommen att höra av dig om du vill vet mer om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare i Älmhult eller Osby.

Vi har en egen kundtjänst som du når dygnet runt för felanmälningar eller  i de fall du vill komma i kontakt med någon hos oss.


Finns inte din stad? Klicka här.
DIN SERVICEINRIKTADE FASTIGHETSPARTNER

Hur kan A.R.C fastighetspartner hjälpa dig med drift och skötsel av din fastighet i Älmhult?

EN INBLICK I VARDAGEN

Lång erfarenhet

När vi startade A.R.C. fastighetspartner bestämde vi oss ville vi bli bäst i branschen på att förvalta och utveckla fastigheter.

Med våra olika bakgrunder ville vi starta ett företag med höga ambitioner, utveckling och dynamik i fokus.

Vi är övertygade om att dessa värderingar kan skapa de bästa förutsättningarna för långsiktiga partnerskap med både våra kunder och medarbetare.

Kundomdömen

Vad några av våra kunder säger…

”Har bra kontakt med vaktmästarna här som kämpar för att hålla ordning & reda. De är väldigt trevliga att prata med.”
Hyresgästundersökning
HOLMSTRÖMGRUPPEN
”Har alltid haft god kontakt med vår fastighetstekniker. Rekommenderar A.R.C för deras höga servicenivå.”
Niklas
HYRESGÄST I VÄXJÖ

Vi svarar inom 24 timmar​

Har du en offertförfrågan?

De flesta fastigheter är väldigt olika vilket kräver olika typer av service. Vi ser det därför som ytterst viktigt att tillsammans med dig som kund gå igenom era behov innan vi kan lämna några priser.

Vi har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen och är gärna med och räknar på ett tjänsteupplägg för alla olika typer av fastigheter, oavsett om det är en kontor-, industri-, bostad- eller handelsfastighet. Vi utformar ett upplägg för er verksamhet och era behov.