Fastighetstekniker Jönköping

Om jobbet

Vi söker driven och social tekniker till att vara med och bygga upp vårt kontor i Jönköping då vi fortsätter växa med nya uppdrag.

Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.

En fastighetstekniker hos oss är ansvarig för ”sina” fastigheter och ser till att alla delar i förvaltningsavtalen sköts.

Arbetsuppgifter innefattar:

·       Hantering av felanmälan och rapportering mot kund.

·       Tillsyn och skötsel av värmecentraler, ventilation/kyla, brandlarm och sprinkler.

·       Bevaka och medverka vid myndighetsbesiktningar.

·       Delta och rapportera till driftmöten.

·       Ta fram fastpriser vid mindre ombyggnationer och projekt.

A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Älmhult, Kalmar, Borgholm, Nybro, Malmö, Örnsköldsvik, Östersund och nu öppnar vi även upp i Jönköping. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att skapa arbetsplatser där man trivs. Vi har även höga ambitioner och tydligt satta mål och vill bli bästa fastighetsförvaltaren i Sverige.

Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet av fastighetstekniskt arbete med utbildningar inom värme/ventilation, brand/sprinkler samt Heta arbeten och att du tycker om att ta eget ansvar. Även goda kunskaper inom Office-paketet och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Goda kunskaper inom El är meriterande men inte ett krav.

Rekrytering sker löpande så skynda in med ansökan innan tjänsten blir tillsatt.